Adverteerders

De Mol

Drankenspecialist

Proeven en Proeverijen
Inderdaad, bij ons mag u proeven. En niet alleen op de thematische proeverijen die wij regelmatig organiseren…. Omdat smaken nu eenmaal verschillen en wij u graag laten kennismaken met en met u delen wat er zoal aan heerlijke dranken bestaat.

Feesten en Partijen
Wanneer u een borrel of feest wilt organiseren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben passende dranken voor iedere gelegenheid, en werken – indien u dat wenst – graag samen met uw cateraar. Ook hebben wij ook goede ervaringen met diverse cateraars, wij adviseren u graag.

Wapenhandel Janssen

Wapenhandel Janssen uit Veenendaal, uw specialist op het gebied van de jacht- en schietsport. Voor al uw munitie en wapens bent u bij ons aan het juiste adres.

Restaurant Brocante

U kunt bij ons terecht voor een heerlijk kopje koffie, lunch, borrel of diner. Tevens beschikken wij over een aparte ruimte die geschikt is voor vergaderingen, trainingen, borrels, recepties en diners voor grote groepen.

Kapsalon van der Klift

Dames- en Herenkapsalon

Tabaksspeciaalzaak Gerritse

Tabaksspeciaalzaak Gerritse is al sinds 1933 in handen van de familie. U kunt hier voor de deur nog gratis parkeren. Uiteraard beschikken wij over een uitgebreide collectie.

Stomerij van Boordt

Welkom bij stomerij van Boordt in Driebergen. Wij zijn een (warme) stomerij, d.w.z dat wij zelf alle kleding reinigen en persen. In ons bedrijf is ruim 30 jaar ervaring aanwezig. Dus staan wij garant voor vakkennis en kwaliteit. Wij zijn aangesloten bij de Netex (dat is de Nederlandse Vereniging Van Textielreinigers) en de Geschillencommissie.

Doe het Zelf Budding

Budding Hout en Bouwservice is al jarenlang een vertrouwd adres in Driebergen-Rijsenburg. In onze winkel vinden zowel de proffesionele gebruiker als de doe het zelver alles wat zij nodig hebben. Van een zeer ruim assortiment hout en bouwmaterialen, tot alles wat er nodig is voor een complete verbouwing. Ook voor al uw hand en electrische gereedschap bent u bij ons op het juiste adres.

Gearpoint

GEAR POINT; one-stop shop voor de professional! Gear Point is de nieuwe naam voor de geheel vernieuwde formule van Gear For Professionals (GFP bv). Gear Point maakt onderdeel uit van Safety Concepts Group en is ontstaan uit een initiatief van zusterbedrijven Ascent Safety en Safe Tactics.

Pot Computers & Kantoor

Pot Computers & Kantoor is sinds 1993 uw leverancier voor alle merken Computers, printer, randapparatuur en supplies. Tevens hebben wij in onze winkel een ruim assortiment aan kantoorartikelen en leveren wij op op bestelling 18.000 kantoorartikelen aan bedrijf en particulier. Wij hebben een eigen technische dienst voor de reparatie en installatie van PC’s, laptops en printer. Ook hebben wij een ruim aanbod in nieuwe en gebruikte PC’s, laptops, iPad’s en printers. Kom gerust eens langs in onze winkel aan de Traaij 197 in Driebergen.

T. Ploeg

Dit is een bedrijf dat alle voorkomende tuinwerkzaamheden doet. Zoals vijvers en sierbestrating aanleggen en schuttingen plaatsen. Boom verzorging en maaiwerk. Uw idee is onze uitdaging!

Koeleman BV

Loodgieters & Verwarmingsbedrijf Koeleman B.V. is u graag van dienst als loodgieter in Utrecht. Vanuit onze locatie in Huis ter Heide (gemeente Zeist) werken wij voor zowel particulieren als voor aannemers, woningbouwverenigingen en gemeenten in de hele provincie.

Fliertel

Elektrotechnische installaties voor particulier en bedrijf.
Maatwerkoplossingen voor communicatie- en datanetwerken.
Alarm- en beveiligingstechnologie voor bedrijven en woningen.
Levering en montage van zonne-energie installaties.

Lavendel Bloemen en Planten

In het Centrum van Driebergen, op Traaij 72, vindt u onze winkel. Lavendel is één van de grootste bloemenwinkels uit de regio. Wij hebben een groot assortiment bloemen. binnen- en buitenplanten. Ook hebben wij veel keus in bloempotten. Dagelijks kopen wij zelf rechtstreeks in op de veilingklok. Door de grote omloopsnelheid is de versheid en de kwaliteit gewaarborgd. Eén van onze uitgangspunten is: een mooi boeket voor een betaalbare prijs.

van Veldhuysen Groentechniek BV

Ons bedrijf is gevestigd aan het bedrijventerrein Vossenstein aan de Velperengh 14 te Doorn, wat sinds 01 januari 2006 deel uit maakt van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug. Vanaf 1958 zijn wij actief in de verkoop en reparatie van tuin- en parkmachines en bosbouwbenodigdheden. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in het midden van het land.