Over Ons

De schietvereniging Driebergen-Rijsenburg is opgericht in 1900 en vierde haar 100-jarig bestaan in 2000.

Onze organisatie is aangesloten bij de KNSA (Koninklijke Nederlandse Schutters Associatie). Als lid van de schietvereniging Driebergen-Rijsenburg bent u ook automatisch lid van de KNSA.
Hierdoor ontvangt u maandelijks het KNSA-magazine “Schietsport”, waarin u op de hoogte gehouden wordt van wedstrijdevenementen en overige wetenswaardigheden.

Onze schietvereniging is tevens aangesloten bij de SKGV (Schiet Kring Gelderse Vallei). Van oudsher is de SKGV de overkoepelende organisatie van schietverenigingen in en rond de Gelderse Vallei. De daarbij aangesloten verenigingen meten hun krachten in jaarlijks te houden onderlinge competities w.o. de postwedstrijden.

Ook geeft de schietvereniging Driebergen-Rijsenburg zelf maandelijks een verenigingsblad uit, genaamd  “De Inslag“. Hierin worden de leden en adverteerders op de hoogte gehouden van het verenigingsnieuws en de verenigingsevenementen.

Met onze zustervereniging in Duitsland hebben we een familiaire band. Ieder jaar hebben we een uitwisseling waar zowel de jeugd als de ouderen aan deelnemen. Onderdeel van uitwisseling is de traditionele competitie tussen de beide verenigingen. Onze zustervereniging is op internet te vinden via de volgende link: Neviges.

Interesse??

Heeft u belangstelling voor de schietsport dan bent u, op afspraak, altijd van harte welkom om kennis te komen maken met onze vereniging. Een bestuurslid en trainer zijn dan aanwezig die u het e.e.a. over onze vereniging en de schietsport kan vertellen.

[visualizer id=”4088″]

Statistieken

165

Leden

30

Schietbanen

20

Elektronische Meyton banen

15

Jeugdleden