Interne competitie Service pistool 2016

Beste schuttersvrienden,
Het eerste volledige seizoen “Service Pistool” is een feit, we begonnen in januari met een klein groepje enthousiastelingen en binnen een paar weken stond de teller al op 28 schutters en werden de competitie zaterdagen druk bezocht door zowel deelnemende schutters als geïnteresseerden.
Halverwege het seizoen heb ik besloten in overleg met Johannes Stekelenburg en Jochem Vervelde (rainers), en natuurlijk het bestuur om één keer in de maand een trainingsavond te organiseren, uiteindelijk werd besloten om dit op de vrijdagavond te doen. Deze avond was bedoeld voor nieuwe schutters de kans te geven te proeven aan deze nieuwe discipline, maar ook voor bestaande schutters om zich verder te bekwamen in deze discipline.
Tot mijn verbazing werd deze vrijdagavond net zo druk bezocht als de zaterdagochtend.
Regelmatig kreeg ik de vraag van schutters of de interne competitie en de trainingsavonden ook op andere dagdelen werden gegeven. “Nee” was helaas het antwoord hierop, maar we hebben goed nieuws in 2016 gaan we het helemaal anders doen!!
Wat gaat er in 2016 gebeuren, we gaan de vrijdagavonden en zaterdagochtenden voorzetten en we krijgen er ook een aantal woensdagavonden bij. Dit om iedereen de kans te geven deel te nemen aan deze discipline. Maar dat is nog niet alles. We gaan zowel op de woensdag, vrijdag als de zaterdag starten met een uur training. Aansluitend is er 2-3 uur tijd voor de interne competitie “Service Pistool”. Op deze manier heeft en krijgt iedereen de mogelijkheid om deel te nemen aan deze erg leuke discipline.
De kosten voor het deelnemen aan de competitie was €2,00 per keer. Deelname aan de training was gratis. Voor aankomend jaar gaat de prijs omlaag naar €1,00, maar dient er per voor zowel deelname aan de training als deelname aan de interne competitie betaald te worden. De opbrengst wordt gebruikt om nieuwe schijven voor zowel klein als groot kaliber aan te schaffen.
De tijden voor Service Pistool:
Dit zijn geen vaste tijden, het kan natuurlijk zijn dat de banen nog bezet zijn.
Woensdag vanaf 20:00 tot 23:00
Vrijdag vanaf 20:00 tot 23:00
Zaterdag vanaf 11:00 tot 13:00
Mochten jullie nog vragen hebben, spreek mij dan even aan of stuur een mail naar wedstrijden@sv-driebergen.nl
Natuurlijk wil ik ook buiten de reguliere Service Pistool tijden iedereen helpen en advies geven.
Met vriendelijke schuttersgroet,
Robert Hannessen